Οι Εκδόσεις Βιότοπος

Είμαστε ένας μικρός εκδοτικός οίκος με συνεχόμενη λειτουργία από το μακρινό 1995... πάντα σε φιλικό κλίμα!

Έχουμε συνδυάσει τις δύο μεγάλες μας αγάπες - τη Φύση και την Τέχνη - δημιουργώντας χρήσιμα προϊόντα από χαρτί για να συνοδεύουν τις καθημερινές δραστηριότητες. Με θεματολογία βγαλμένη από την άγρια Φύση, προσφέρουμε συχνές δόσεις ομορφιάς στα μάτια του ανθρώπου της πόλης για να τον παρακινήσουμε να ξεφεύγει από την ρουτίνα και τους βίαιους ρυθμούς.

Ονειρευόμαστε τη ζωή, τόσο όμορφή, όπως θα μπορούσε να είναι σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.

Τα προϊόντα μας είναι έντυπα πολύ υψηλής ποιότητας, φιλοτεχνημένα με τις πανέμορφες υδατογραφίες της  Θάλειας Ζεϊμπέκη  και σχεδιασμένα με πολλή αγάπη και αισθητική. Τα είδη από το βασίλειο των ζώων και φυτών απεικονίζονται με ακρίβεια και οι πληροφορίες που τα συνοδεύουν μας τα συστήνουν με έναν ανάλαφρο εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Νιώθουμε πολύ όμορφα όταν οι αναγνώστες μας ευαισθητοποιούνται και ενεργοποιούν ξανά την σύνδεση τους με τη Φύση, που είναι το στήριγμά μας.

Προσφέρουμε ημερολόγια, λευκώματα, σημειωματάρια, σελιδοδείκτες, κυβάκια, κάρτες σε μια τεράστια ποικιλία θεμάτων από την Ελληνική πανίδα και χλωρίδα και όχι μόνο. Είναι σχεδιασμένα προσεκτικά για να κάνουν την καθημερινότητά μας πολύχρωμη και να μας βάζουν σε ονειρική διάθεση. Ξυπνούν τη δημιουργικότητα και φτιάχνουν τη διάθεση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγγραφή, σχεδίαση, καταγραφή σκέψεων, οργάνωση, και για ό,τι άλλο σκεφτείτε! 

Είναι φτιαγμένα για να είναι ανθεκτικά και βολικά στη μεταφορά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση που απολαμβάνεις όταν γράφεις σε πραγματικό χαρτί... Ιδίως το να κοιτάς οθόνες.

Δεν παράγουμε μεγάλες ποσότητες. Προτιμούμε μικρές συλλεκτικές εκδόσεις που θα βρουν τη διαχρονική θέση τους κοντά σε ανθρώπους που θα τα εκτιμήσουν πραγματικά.